Nyílt nap a gimnáziumban

2022. szeptember 15-én nyílt napot tartott a gimnáziumi tagozat a 8. évfolyamos diákok számára.
Minden évben 2 tanítási órát tekinthetnek meg a hozzánk látogató általános iskolás diákok és az őket kísérő szülők. Ebben az évben magyar nyelv és irodalom, angol nyelv, történelem, olasz nyelv, matematika, fizika, biológia, német nyelv és testnevelés órákon lehetett részt venni a 2. és 4. órában. A köztes 3. órában újdonságként az iskolai zenekar játszott el három zeneszámot. A 12.A osztály bemutatta a szalagavatós keringőjét, DÖK-ös diákok a Just Dance-re táncoltak, és végül külön érdekességként egy kvíz játékban vettek részt a nyolcadikos diákok, ahol az 1.2.3. helyezettek jutalomban részesültek.

A 2022/23-as tanévben egy osztály indítására van lehetősége az intézménynek a négyosztályos tagozaton. Az osztály fele angol nyelv irányultságú – heti 5 angol órával; amíg a másik fele közoktatási típusú sportiskolai képzésben vesz részt. A központi felvételi eredménye, a 7. évfolyam év végi és a 8. évfolyam félévi érdemjegyei, és a szóbeli felvételin szerzett pontok alapján a 16 legjobban teljesítő tanuló nyerhet felvételt mindkét irányultság esetén.

Várjuk azon 8. évfolyamos tanulók jelentkezését, akik szeretnének minőségi oktatásban részesülni, színes diákévekre vágynak, és akik számára fontos a testi és mentális egészség megőrzése!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.