„Bolondos Aranyos” Jótékonysági Bál

2023. április 1-jén Jótékonysági Bált rendeztünk az iskolában.

A bál fővédnökének Fucsovics Márton teniszezőt, volt Aranyos diákot kértük fel, melyet Ő örömmel elfogadott. Mivel a múlt héten éppen Miamiban tartózkodott egy versenyen, így videó üzenetet küldött a bálon résztvevőknek, valamint árverésre ajánlotta fel egyik saját kezű aláírásával ellátott pólóját.

A bál a Szabolcs DSE Bíborka csoportjának, valamint a Szabolcs Néptánc Együttes Perdülős csoportjának színvonalas műsorával vette kezdetét, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni. A tombola sorsoláson nagyon sok értékes nyeremény (vásárlási utalványok, ajándékcsomagok, irodai szék, valamint egy 4K-s színes televízió) talált gazdára, melyeknek nagy része szülői felajánlásból érkezett, amit szintén köszönünk. A finom ételek és sütemények mellett fotósok örökítették meg az eseményt, és a zenészünk másnap hajnal 3.00 óráig húzta a talpalávalót.

Itt is szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjük az iskola vezetésének, hogy bizalmat szavazott nekünk és lehetőséget biztosított a bál iskolában történő megtartására, köszönetet mondunk azoknak a szülőknek, akik részt vettek az iskola díszítésében, valamint köszönjük azoknak, akik nem tudtak eljönni a bálba, de téglajegyeket vásároltak a jó cél elérése érdekében.

A nagylelkű adományoknak, illetve az árverésből befolyt összegnek köszönhetően úgy néz ki, hogy a kitűzött célt sikerült elérni: a bál bevételéből kicserélhetjük az iskola könyvtárában lévő asztalokat és székeket, hogy a helyhez méltó szebb és korszerűbb stuktúrát mutassanak.

Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk, mind a pedagógusok, mind a meghívott vendégek és szülők részéről, és ahogy Igazgató úr fogalmazott a bálon: „Ezt a jó hagyományt nem szabad hagyni, hogy megszakadjon!” Tehát jövőre folytatás következik! 

Tisztelettel:

     Szondy György Csaba                                                               Prekupné Potor Hajnalka

Aranyos Diákokért Egyesület elnök                                                                     SZMK elnök

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.