Sítábor – Mlynky – 2017. január 21-27.

Iskolánk 24. alkalommal szervezett tanulóinak és szüleiknek sítábort, idén a Szlovák Paradicsomban található Mlynkyben. 22 általános iskolás és gimnáziumi tanuló és szüleik síelhettek hét napon keresztül ideális körülmények között. Igaz, hogy reggel sokszor ébredtünk –16 fokra, de napközben sütött a nap és ez feledtette a hideget. A szállásadóink mindent elkövettek, hogy jól érezzük magunkat. A tábor minden új résztvevője megtanult síelni, de a visszatérők is továbbfejleszthették tudásukat.

A szervezők a nagyon örülnek, hogy a program jó hangulatban valósult meg, és mindenki egészségesen tért haza a táborból.

Szűcs Csaba és Vasné Iván Györgyi

 

 

Sziasztok!

Szeretném elmesélni az idei sítáboros történetemet. Először is azzal kezdeném mikor indultunk a sítáborba. Az indulási időpontja 2017 januárjában volt. Az odaút nagyon hangulatosan telt, beszélgettünk, viccelődtünk. Amikor megérkeztünk Mlynkybe, a bőröndöket kipakoltuk és elkezdtünk berendezkedni. Rögtön az első nap síeltünk és ez jó érzés volt. Az időjárás nem volt rossz, a síeléshez tökéletes volt. A szállás nagyon rendezett és tiszta, az étel pedig finom volt. A reggeli után indultunk a sípályára és már síelhettünk is. Nem csak a sípályán, a szálláson is izgalmas volt az élet. Játéklehetőségünk akadt, például ping-pong, csocsó és billiárd. Én tavaly mentem először sítáborba és már akkor is snowboardozni akartam, de akkor még a szüleim biztonságosabbnak tartották a síelést. Az idei évben már snowboardoztam, mert ezt nagyobb kihívásnak tartottam, mint a síelést. Bár az adrenalin megvan mindkettőben, engem akkor is csak a snowboard izgatott. Az elején még nagyon könnyen ment a levelezés meg az alapok, de a hét vége felé azért rájöttem, nem lesz olyan könnyű megtanulni azt, ami még kimaradt. De szerencsére sikerült a snowboard praktikáját elsajátítani. Mégis, ezt a rövid kis beszámolót azzal zárnám, hogy az egész tábor nagyon jól telt és jól éreztem magam.

Várom a következő évi sítábort!

Ferge Mike Milán

[Not a valid template]

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.