Jótékonysági koncert – karácsonyi meglepetés

Az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium szülői munkaközössége az Aranyos Diákokért Egyesülettel jótékonysági koncertet szervezett, melynek célja az volt, hogy minden „Aranyos” diák egy meglepetés ajándékkal térhessen haza az ünnepekre. A koncerten felléptek az iskola diákjai, akik színvonalas karácsonyi műsorral örvendeztették meg a hallgatóságot. A koncert további fellépői voltak: Munkácsy Anita színművésznő (volt Aranyos diák), valamint Lakatos István és Hekman Böbe, akik az ünnepekre való tekintettel szintén gyönyörű dalokkal lepték meg a közönséget.

A koncert elérte célját, kis- és nagy diák egyaránt ajándékkal térhet haza az utolsó tanítási napon. Köszönjük azoknak, akik részt vettek a koncerten és azoknak is, akik támogató jegyek vásárlásával segítették a célunk elérését.

A szülői munkaközösség nevében békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben, egészségben gazdag, boldog új esztendőt kívánok az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium összes dolgozójának és tanulóinak!

Prekupné Potor Hajnalka
SZMK elnök

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.