„GATSBY PARTY” – jótékonysági bál az Aranyban

Az Aranyos Diákokért Egyesület és a Szülői Munkaközösség szervezésében iskolánkban 2024. március 9-én jótékonysági bál megrendezésére került sor.
A bál célja az iskola hangtechnikájának további korszerűsítése, bővítése volt, hogy a megrendezésre kerülő ünnepségek, különböző rendezvények alkalmával egy már modernebb technikát tudjanak használni a gyermekek.
A bál tematikája az 1920-as évek volt, amely kapcsán a díszítés nagy dicséretet kapott. Köszönetet mondunk azoknak a szülőknek és gyermekeknek, akik részt vettek az iskola díszítésében, továbbá köszönjük azoknak, akik nem tudtak eljönni a bálba, de téglajegyeket vásároltak a jó cél elérése érdekében.
A bál fővédnökei Dr. Szabó Tünde kormánybiztos, országgyűlési képviselő asszony, volt Aranyos diák és lánya Sávolt Karolina korunk egyik legfiatalabb alkotó-festőművésze volt, akik a felkérést örömmel elfogadták. Karolina árverésre ajánlotta fel egyik gyönyörű festményének másolatát, valamint Fejér Márkó tanár úr jóvoltából Szécsi Gergő a Ferencvárosi Torna Club labdarúgó kapusa egy mezt ajánlott fel a 2024-es évadban szereplő játékosok aláírásával.
A nagylelkű adományoknak, illetve az árverésből befolyt összegek felajánlóinak (Kovács Zsolt által képviselt befektetői csoport és egy névtelenséget kérő bálon résztvevő személy) köszönhetően a kitűzött célt sikerült megvalósítani.
A bál a Szabolcs DSE Bíborka csoportjának, valamint a Szabolcs Néptánc Együttes Perdülős csoportjának színvonalas műsorával vette kezdetét, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni, majd Hekmann Böbe és Lakatos István zárta a sort egy fergeteges 1920-as évekbeli zenés-énekes műsorral.
A tombolasorsoláson nagyon sok értékes nyeremény (vásárlási utalványok, ajándékcsomagok, party box, valamint egy elektromos roller) talált gazdára, melyeknek nagy része szülői felajánlásokból érkezett, amit szintén köszönünk. A finom ételek és sütemények mellett fotósok örökítették meg az eseményt, és másnap hajnal 3.00 óráig húzta a talpalávalót a zenekar.
Ezúton is szeretnénk hálánkat kifejezni az iskola vezetésének, hogy ismét bizalmat szavazott nekünk és lehetőséget biztosított a bál iskolában történő megtartására.
Ismételten nagyon jó visszajelzéseket kaptunk mind a pedagógusok, mind a meghívott vendégek és szülők részéről, és igazgató úr ismét kinyilatkozta, amit megfogalmazott a tavalyi bálon: „Ezt a jó hagyományt nem szabad hagyni, hogy megszakadjon!” Tehát jövőre folytatás következik!

Tisztelettel,

Szondy György Csaba
egyesület elnök

Prekupné Potor Hajnalka
SZMK elnök

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.