Jósavárosi Polgárőrök az Arany János Gimnáziumban

A Jósavárosi Polgárőr Egyesület 2024. április 17-én előadást tartott a Nyíregyházi Arany János Gimnázium diákjai számára az egyesületben teljesíthető önkéntes közösségi szolgálati feladatokról. Az előadáson a diákok megismerhették a polgárőrség munkáját, céljait, feladatait és azokat a területeket, ahol önkéntesként segíthetnek.

A polgárőrök bemutatták a diákoknak, hogy a közösségért végzett önkéntes munka nemcsak hasznos, de izgalmas is lehet. A diákok részt vehetnek járőrözésekben, rendezvényeken biztosíthatják a rendet, segíthetnek idős embereknek, vagy akár bűnmegelőzési programokban is részt vehetnek.

Az előadás célja az volt, hogy felhívja a diákok figyelmét a polgárőrség munkájára, és ösztönözze őket az önkénteskedésre. A Jósavárosi Polgárőr Egyesület örömmel várja soraiba az Arany János Gimnázium azon diákjait, akik tenni akarnak a közösségért, és hasznosan szeretnék eltölteni szabadidejük egy részét.

Azok a diákok, akiket érdekel a polgárőrségben végzett önkéntes munka, a következő elérhetőségeken vehetik fel a kapcsolatot az egyesülettel:

A Jósavárosi Polgárőr Egyesület reméli, hogy az előadásnak köszönhetően sok új önkéntes csatlakozik a soraikhoz, és segítenek a közösség biztonságosabbá tételében.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.